Vad är Drama Studio

DRAMA STUDIO är ett mångsidigt, spelbaserat multiplayer-verktyg som ger elever i grundskolan möjlighet att producera snygga 3D-animerade berättelser tillsammans.
Spelkonceptet är en färgglad teaterproduktion som liknar en tecknad film, där eleverna får använda sina kunskaper och aktivera sin fantasi.

My Story

I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way. I am a time served and qualified teaching professional, and I‘m ready now to help.I can tutor your child and ensure they remain proficient in their core subjects, and enjoy learning along the way.

masters-degree
6x-best-seller
my-story-tutor-photo

Det är lätt att lära sig

här är varför du kommer at älska det

Skriv ett manus

I Drama Studio får du använda dina egna ord och uttryck. Lär dig bemästra konsten att berätta en riktigt bra historia genom att skriva ditt eget manus.

Välj dina skådespelare

Välj de skådespelare som passar till de olika rollerna i pjäsen. Som kostymdesigner kan du välja rätt look. Valmöjligheterna är många.

Utforma scenografin

Hur ska din pjäs se ut på scenen? Som scenograf och ljusdesigner fixar du ljussättningen och utformar scenografin med Drama Studios intuitiva verktyg.

Uttryck dig med emojis

Skapa inlevelse. Få dina skådespelare att gråta, skratta eller se överraskade ut. Det finns många olika emojis och ljudeffekter – välj de som passar bäst till scenen.

Regissera dine skådespelare

Drama Studio ger dig verktyg för att bestämma över dina skådespelares rörelser och handlingar på scenen.

Locka fram din indre regissör på scenen!

Dela med dig av din berättelse

Visa upp din pjäs för världen!
Den färdiga produkten kan visas för klassen och eleverna kan diskutera storyn, karaktärerna, känslorna och mycket mer.

Designat utifrån metoden ”Spel i skolan”

Spel i Skolan-metoden (Spil i Skolen)  fokuserar på att skapa både ökad trivsel och större motivation till socialt samspel och deltagande i olika ämnen i skolan.

Metoden skapar möjligheter till deltagande genom gemenskap och samarbete.

Den har visat sig vara särskilt gynnsam för de elever som normalt sett hamnar utanför, och kan minska eller helt ta bort upplevelsen av att känna sig tvungen att delta för de mest pressade eleverna.

Skolen i Spil-metoden utnyttjar elevernas intresse för datorspel för att göra undervisningen relevant och meningsfull för alla.

Et verktyg för lärare

Drama Studio är optimerat för att enkelt kunna användas i klassrummet. Spelet kan köras i en webbläsare och är lämpat för vanliga skoldatorer och chromebooks med låga systemkrav.

  • Som lärare kan du skräddarsy undervisningen för dina klasser.
  • Du kan skapa grupper som eleverna kan gå med i för att samarbeta.
  • Du kan göra egna uppgifter eller använda färdiga uppgifter som du delar ut till eleverna.